'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013


ΞΕΦΑΝΤΩΣΕ Ο «ΚΟΡΑΗΣ»

ΤΕΤΆΡΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011

Το τριώδιο, άνοιξε με τις καλύτερες προοπτικές για τα μέλη και τους φίλους της Χιακής Αδελφότητας «ΚΟΡΑΗΣ » στην Αθήνα. Την Κυριακή το μεσημέρι, από κάθε μεριά του Λεκανοπέδιου, αναρίθμητοι συμπατριώτες μας και όχι μόνο, ξεκίνησαν από τις εστίες με προορισμό τη Κηφισιά όπου και το γνωστό κέντρο «ο ΜΠΑΜΠΗΣ». 
Η έως σήμερα εξαίρετες εκδηλώσεις της αδελφότητας, λειτούργησαν καταλυτικά έτσι ώστε οι προσκλήσεις, κυριολεκτικά να εξαφανισθούν από τις πρώτες ημέρες. Από ενωρίς οι παρέες είχαν καταλάβει τα τραπέζια τους. Η αίθουσα ήταν υπερπλήρης. Δεν έλειψε κανείς! Η συγκέντρωση τόσων συμπατριωτών και φίλων, ζέστανε την ατμόσφαιρα ευεργετικά και έδωσε την ευκαιρία στους γλεντζέδες Χιώτες, χαροκόπους της ζωής και φύση εύθυμους και εκδηλωτικούς ανθρώπους να ξεφαντώσουν. 
Φυσικά, πέρα από την καλή πρόθεση και διάθεση του καθενός, η παρουσία των γνήσιων λαϊκών φωνών της Κατερίνας Κούκα και της Λένας Αλκαίου, έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο να γενικευθεί το κέφι. Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε τη συμμετοχή του Νίκου Νομικού και του εξαίρετου Μανώλη Καραντίνη, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, ο οποίος ξετρέλανε τους πάντες με τις πενιές του. 
Αρκετοί φίλοι, αλλά κυρίως εκπρόσωποι του ωραίου φύλλου, βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες και να απογειώσουν τον γενικό ενθουσιασμό στα ύψη. Καλή αρχή λοιπόν στη διασκέδαση και καλή συνέχεια της ευθυμίας και της χαράς σε όλους τους συμπατριώτες μας και σε όλη την οικουμένη 

Μιχάλης Γ. Καριάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου