'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΚΟΡΑΗΣ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2007












ΑΛΗΘΕΙΑ / ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ:


23/01/2007


XIAKH AΔEΛΦOTHΣ ATTIKOBOIΩTIAΣ «O KOPAHΣ» 

Kοπή πίτας και εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου 







Παρουσία πολλών συμπατριωτών μας της Aθήνας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η κοπή της πίτας της Χιακής Αδελφότητας Αττικοβοιωτίας «Ο ΚΟΡΑΗΣ», στο ξενοδοχείο «Metropo-litan» στη Λεωφόρο Συγγρού. Η εκδήλωση συνέπεσε με τη γενική συνέλευση της αδελφότητας για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά. 
Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν οι: Αποστολή Ιωάννα, Βαλιδάκης Αναστάσιος, Δανιήλ Γεώργιος, Καγιάντας Δημήτριος, Καραμανλή Κυριακή, Καριάμης Μιχάλης, Κιντή-Πετράκη Μαρία, Λινός Δημήτριος, Μανωλέλη Θέκλα, Μιχαηλίδης Σταύρος, Μουτάφης Στυλιανός, Παντελούκας Λασκάρης, Πασβάντης Μιχαήλ, Πιπέρας Αντώνιος, Πρώιος Ισίδωρος, Σιδεράτου-Δρακωνάκη Λίλιαν, Φαφαλιός Κωνσταντίνος, Φερούση Νίτσα και Χαροκόπος Αντώνιος, ενώ για την εξελεγκτική επιτροπή οι: Οικονόμου Μιχαήλ, Τριπολίτης Αναστάσιος, Χλωρός Αντώνιος. Όσον αφορά στους πρώτους, μπορούσαν να σημειωθούν έως και δεκαπέντε σταυροί, όσα δηλαδή είναι και τα μέλη του Συμβουλίου, ενώ στους υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή έως και τρεις.
Με αφορμή την εκλογική αυτή διαδικασία, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου με τη μορφή που είχε μέχρι τώρα, Αντώνιος Χαροκόπος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Συμβουλίου με τα οποία συνεργάστηκε. Ταυτόχρονα, προχώρησε σε μία περιεκτική παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού για το 2006 με αισιόδοξα αποτελέσματα, ενώ έκλεισε τη σύντομη ομιλία του κάνοντας λόγο για «πλούσιο έργο, υψηλής ποιότητας, ως αποτέλεσμα του ζήλου και του μόχθου όλων των μελών και φίλων του Κοραή». 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Χίου Γ.Πίττας, καθώς και ο διευθυντής ναυτικής εργασίας στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, πλοίαρχος και λιμενικός, Στ.Μιχαηλίδης. Ακόμα όλοι οι πρόεδροι και πολλά μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο Χιακών Σωματείων Αττικής και ιδιαίτερα οι διατελέσαντες πρόεδροι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Κοραή», της ΟΧΣΑ, του Δρομοκαϊτείου, των φίλων του Χιώτικου Χωριού κι όλων των άλλων τοπικών σωματείων από όλες τις περιφέρειες της Χίου.
Mε τη σειρά μας να ευχηθούμε και του χρόνου να είναι οι ίδιοι και περισσότεροι!
ΛIΛA ΣYΛBITH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου