'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ










24/03/2007



Tην επόμενη επιστολή που ακολουθεί υπογράφει ο συμπατριώτης μας των Aθηνών Mιχ. Γ. Kαριάμης. 



http://www.alithia.gr/newspaper/images/sign1.gif«Κύριε Διευθυντά, 
Στο φύλλο σας της 20/3/07, υπάρχει επιστολή του σεβαστού φίλου και συνάμα Πρύτανη της Χιακής Δημοσιογραφίας κ. Δημητρίου Λαϊνά , με τίτλο «Για την ΟΧΣΑ και το φίλο κ. Αργύρη Κοκκινάκη». 
Ο ειλικρινά, ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος με τιμά με την φιλία του, και σεμνύνομαι να το διακηρύττω δημόσια, αναφέρεται δίκαια με πικρία και στο όνομά μου, ότι τον παρέλειψα, ενώ ανάφερα πλήθος άλλων........ και έχει δίκιο ! 
Του εξέφρασα προσωπικά την συγνώμη μου και την επαναλαμβάνω ευθαρσώς μέσω της εγκρίτου εφημερίδας σας. Θα ήθελα όμως, για το καλό όλων μας και κυρίως για το καλό της Μυροβόλου Πατρίδας μας την οποία λέμε ότι αφιλοκερδώς, από κάθε άποψη, υπηρετούμε, να κάνω γνωστά με παρρησία τα κάτωθι. Αυτή είναι και η πραγματική αλήθεια. Παρά την συνεχή προτροπή, του Προέδρου της Ο.Χ.Σ.Α, και φίλου κ. Α. Κοκκινάκη , να συμμετέχω στο Δ.Σ. της Χιακής Ομοσπονδίας, δεν δέχθηκα τίτλους και αξιώματα. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση προς τιμή του κ. Λ. Κτιστάκη, από απλός επισκέπτης, βρέθηκα να εκτελώ χρέη παρουσιαστή. 
Κατά την προσφώνηση των παρουσιών, δυστυχώς δεν έφθασε στα χέρια μου, μία σελίδα. Από εδώ ξεκινά όλο το κακό και το δίκαιο παράπονο του σεβαστού φίλου. 
Χωρίς να έχω αναλάβει ρόλο υπερασπιστή του κ. Κοκκινάκη , θέλω να διαβεβαιώσω μέσω της εφημερίδας σας τον κύριο Λαϊνά, ότι δεν υπήρχε καμία ηθελημένη σκοπιμότητα, εκ μέρους κανενός, για την ασυγχώρητη παράλειψη του ονόματος ενός ανθρώπου, ο οποίος τιμά με τη συνεχή παρουσία του τις χιώτικες εκδηλώσεις. 
Πέραν εμού, γνωρίζει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, πως η συντάκτρια του κειμένου, τυγχάνει κόρη συναδέλφου του, η οποία τον αγαπά και τον σέβεται υπέρμετρα. 
Γνωρίζω προσωπικά την εκτίμηση του κ. Κοκκινάκη, προς το πρόσωπο του κ. Λαϊνά. 
Κακή στιγμή, και τίποτε παραπάνω. Πιστέψτε με ! 
Σαν καλύτερο δε παράδειγμα της στιγμιαίας σύγχυσης, του να εκδοθεί έγκαιρα το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας, αναφέρω το εξής. Παρά την όποια συμβολή και τον ρόλο μου, στην επιτυχία ή όχι της εκδήλωσης, την οποία γνωρίζουν, όλοι όσοι ήταν παρόντες, Δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά για το άτομό μου, στο σχετικό δελτίο. 
Αναγνωρίζω το δίκαιο παράπονο του κ. Λαϊνά, θα χαρώ ειλικρινά, στην επόμενη εκδήλωση της Ο.Χ.Σ.Α, που θα ξαναδώσει όπως πάντα το παρών του.! 
Την παρουσία του την έχουμε ανάγκη όλοι οι Χιώτες. Ομόνοια και ενότητα έχουμε ανάγκη. Όχι παράπονα και διχασμό. 
Η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής, και όχι ο εκάστοτε Πρόεδρος, έχει την ανάγκη όλων μας, ώστε να ανέλθει εκεί που πρέπει, της αρμόζει και επιτάσσει ο θεσμικός και ρυθμιστικός της ρόλος.» 





ΑΛΗΘΕΙΑ / ΑΛΗΘΙΝΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου