'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΚΡΙΜΙΖΗ









Προσκεκλημένος της Χιακής Αδελφότητας Αττικοβοιωτίας «Ο ΚΟΡΑΗΣ» ο Σταμάτης Κριμιζής








Πα 6/2/2009


                            

ΞΕΚΙΝΑ   ΜΕ   ΚΡΙΜΙΖΗ



Συνεχίζοντας, τις επί σειρά ετών καθιερωμένες εκδηλώσεις – διαλέξεις, το Διοικητικό Συμβούλιο της Χιακής Αδελφότητας  Αττικοβοιωτίας «Ο ΚΟΡΑΗΣ»,  προσκαλεί τους συμπατριώτες μας και όχι μόνο, την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009, στις 07:00 μ.μ στην Αρχαιολογική Εταιρεία Αθηνών ( Πανεπιστημίου 22) και συγκεκριμένα στην αίθουσα διαλέξεων .

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο παγκόσμια γνωστός, συμπατριώτης μας κ. Σταμάτης Κριμιζής. Ο διακεκριμένος καθηγητής της αστροφυσικής και συνάμα Ακαδημαϊκός θα έχει ως θέμα  «Εξερεύνηση των πλανητών : από το  Mariner II (1962) στο Messenger (2008)»
Πέρα των όσων σημαντικών θα ακουστούν, διεγείροντας θαυμασμό και  φαντασία του απλού ανθρώπου, θα έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν τον απλό λόγο του Βρονταδούσου επιστήμονα και τις φανταστικές φωτογραφίες του διαστήματος τις οποίες απλόχερα προβάλει για κοινή απόλαυση προς τέρψη οφθαλμών. .
Θα πρέπει όλοι μας να επωφεληθούμε της ευκαιρίας, κάνοντας ουσιαστικά ένα δώρο στον εαυτό μας , ταυτόχρονα δε τιμούμε με την παρουσία μας αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο που η καλή μοίρα του νησιού μας τον γέννησε Χιώτη. !    


                                                  

 Μιχάλης Γ.  Καριάμης



CHIOSNEWS












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου