'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΞΕΒΡΑΣΕ ...... ΣΑΚΑΤΗ









Σχόλια 




Ταξίδεψα στα πέρατα του κόσμου, Ψάχνοντας και Κυνηγώντας Όνειρα. Η Θάλασσα με ξέβρασε στην στεριά ........Σακάτη ...!!!
Οι Κυβερνώντες όλα αυτά τα Χρόνια την Πατρίδα μου. Με/Μας Άφησαν Χωρίς Διεύθυνση, Χωρίς Τηλέφωνο, Χωρίς Λεφτά – Έκλεψαν ακόμα και τα Όνειρα. Τώρα παραμένω , απλά ένας άσημος ανενεργός τίτλος


Συνταξιούχος Πλοίαρχος Ε.Ν



Aggeliki Kateri-proiou                                                                             



Είμαι σίγουρη πως από κανένα μας δεν μπορούν να κλέψουν τ' όνειρο... Κι από σένα, ούτε συζήτηση. Σίγουρα μια στιγμή μελαγχολίας είναι.. Καπετάνιε, ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.

Sofia Konsta    
                                                                                                                             

Έλα που δεν έχω χρόνο να απαριθμήσω τη σημαντικότητά σας...σε πόσους τομείς, σε πόσα επίπεδα!!! Είστε πολύτιμος, με ή χωρίς τίτλο 


Ευαγγ Παραμεριτης                                                                             

ΟΛΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑ, ΣΤ' ΑΓΚΑΘΙΑ ΔΕ ΒΑΣΤΟΥΝΕ.




George Theodore Kanellakis      
  
                                                                                       
Δεν το δέχομαι για εσένα το "άσημος". Καθώς και το "συνταξιούχος". 

Συνταξιοδοτούμαστε όταν παραδοθούμε. Και εσύ δεν έχεις.




Christos Chaskos     
                                                                          

   ... είμαι σίγουρος ότι δεν είχες προβλέψει τέτοιον "παροπλισμό" δίχως καν "βατσιμανη". Καπετάνιε αγάντα μπόρα είναι θα περάσει.....




Ανδρέας Φελουτζης                                                                                                       

καπτεν τα όνειρα δεν σταματούν όταν φεύγουμε από το μάταιο τούτο κόσμο...δεν θα μας το στερήσει κανείς αυτό το δικαίωμα...αγάντα...πιλότους δεν χρειαζόμαστε θα το μανουβράρουμε μόνοι μας το δικό μας βαπόρι


Ανάθεμα στους αιτίους. Οργή και πικρά στους άτιμους.



Βαγγελης Πρωιος                                                                                                          


 ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΘΕ!! - ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΗΣ Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ..ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ..ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ..!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ.,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ???ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ..ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ??? -  ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΩΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ??ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ!!! -  ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΗΣ Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ..ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ..ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ..!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ.,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ???ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ..ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ???



Markella Giama                                                                                                                              

κύριε Μιχάλη...τώρα χρειάζεται η δύναμη όλων μακάρι σεις μπορείτε να προσφέρετε πολλά..



Lampros Fikaris                                                                                                                                     

mas xseftilisan ke paramenome adranis,krima sinadelfi diakrino apo merous mas mia megali ipotagi sta ekastote afentika mas!!!!!!!!!!!!!!

καλό μήνα με πολλή υπομονή. εάν εσείς που είστε θαλασσοδαρμένος, δεν αντέχεται το τσουνάμι που μας κυβερνάει.......τι να πούμε οι στεριανό ί??????????ευχαριστώ και συγγνώμη για την παρέμβαση!




ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ                                                                                                                      

ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΩΣΑΝ ΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!



Aggeliki Syrri Stefanidou

                                                                                                                               

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!




George Feloutzis                                                                                                                       

Cpt έχεις δίκιο γιατί και μας ο πατέρας μας είναι συνταξιούχος ναυτικός.. Αλλά είμαστε υπερήφανοι.. Και κανένας δεν θα καταφέρει να του μειώσει το ηθικό την μαγκιά σας και την περιφανείς... Κάποτε δεν ξέρω πότε θα έχουμε τον τελευταίο λόγο.




Ένας σπουδαίος άνθρωπος κ.Μιχάλη....αυτό είστε, και δεν μπορούν να σας το πάρουν....!!!!!!!




 Ένα λαό συνειδητοποιημένο δύσκολα τον βάζουν στο χέρι οι πολιτικοί αντίθετα και αυτοί προσαρμόζονται. Γι αυτό είπα παραπάνω: Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει. Μη παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να κάνω τον έξυπνο συζήτηση κάνουμε.  Πατριώτες είμαστε. Αν φωνάξω απ' τον Εγρηγόρο θα με ακούσης στην Λαγκάδα. Κι αν φωνάξω απ' την Αιγνούσα που έχει ρίζες η μητέρα μου πάλι θα με ακούσης είναι σίγουρο. Εγώ άλλωστε, σε παρακολουθώ, διαβάζω τις ανακοινώσεις σου και εκτός του ότι εκτιμώ την προσπάθεια που κάνεις για τον τόπο σου την θαυμάζω κιόλας. Καλό ξημέρωμα......




Μαιρουλα Μυροβόλος                 


                                                        
Δεν έχω λόγια καπετάνιε για τα παραπάνω γραφόμενα σας. Πάντα έχετε έναν τρόπο να μας συγκινείται...και έτσι να νιώθουμε ποιο κοντά στη φύση μας ως άνθρωποι...



Antonis Lazaris        

                                                                                                                
Καπετάνιε, εσύ είσαι "πλούσιος" σε αισθήματα, σε ανθρωπιά, σε φιλότιμο. Και αυτά είναι τα μόνα που δεν μπορούν να σου κλέψουν και να σου φορολογήσουν. Αυτοί δεν έχουν ιδέα από όλα αυτά. έμαθαν να κλέβουν για να πλουτίζουν. Είναι, όμως, άδειοι και κενοί μέσα τους. Και κάποια στιγμή, οι Ερινύες θα τους κυνηγήσουν και θα τους στείλουν εκεί που τους πρέπει. Αρκεί να ξυπνήσουν όλοι από αυτό το λήθαργο. Αρκεί να σηκωθούν από καναπέδες και να σταματήσουν να βλέπουν τηλεοράσεις και κανάλια που αποδείχθηκαν το πιο δραστικό ναρκωτικό από όλα.



Βαγγελης Πρωιος 


ΚΑΠ.ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΙΡΩΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ..ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ,ΕΥΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΥΕΙΣ..ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΛΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ!!



Antonis Lazaris  

                                                                                                                Καπετάνιε, εσύ είσαι "πλούσιος" σε αισθήματα, σε ανθρωπιά, σε φιλότιμο. Και αυτά είναι τα μόνα που δεν μπορούν να σου κλέψουν και να σου φορολογήσουν. Αυτοί δεν έχουν ιδέα από όλα αυτά. έμαθαν να κλέβουν για να πλουτίζουν. Είναι, όμως, άδειοι και κενοί μέσα τους. Και κάποια στιγμή, οι Ερινύες θα τους κυνηγήσουν και θα τους στείλουν εκεί που τους πρέπει. Αρκεί να ξυπνήσουν όλοι από αυτό το λήθαργο. Αρκεί να σηκωθούν από καναπέδες και να σταματήσουν να βλέπουν τηλεοράσεις και κανάλια που αποδείχθηκαν το πιο δραστικό ναρκωτικό από όλα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου