'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ «ΝΑΥ. ΣΥ. ΚΟ»  
Ο Ναυτικός Σύλλογος Κορυδαλλού,  συμπλήρωσε μια δωδεκαετία ευδόκιμης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας και όχι μόνον. Σαν «Μοναδικός» σύλλογος  σε αυτή την κατηγορία, κάνει δεκτά μέλη , συναδέλφους εν ενεργεία και απόμαχους των θαλασσών από κάθε Δήμο της Αττικής και κάθε Νομό της Ελλάδας μας.. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (16/17 – 11-2013) στα γραφεία μας (ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 25 , Γ΄ Όροφος) έλαβαν χώρα, σύμφωνα με το καταστατικό, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.  Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, εξελέγησαν κατά σειράν προτιμήσεως  οι κάτωθι  :Καριάμης               Μιχαήλ
Μαυράκης              Γεώργιος
Κουιμάνης              Ανδρέας
Ασημακόπουλος     Θεόδωρος
Τσολακίδης             Γεώργιος
Κούνουπας              Παναγιώτης
Καραπιπέρης          Δημήτριος
Βαλαντάσης            Νικόλαος
Καλιγώσης              Βασίλειος
   *      *      *
Αναπληρωματικά Μέλη

Ράμπιας                 Νικόλαος
Τζώρτζος              Παναγιώτης
   
           *     *     *

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Εκλέχθηκαν κατά σειρά προτιμήσεως οι :

Λάσκαρης             Παναγιώτης
Κεφάλας               Δημήτριος
Μανούσος             Κων/νος

           *      *      *

Σήμερα Τετάρτη 20 – Νοεμβρίου, 2013, κατόπιν προσκλήσεως του πρωτεύσαντος της ψηφοφορίας καπετάν Μιχάλη Καριάμη, οι εκλεγέντες, συνεδρίασαν και κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, εξέλεγξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο η σύνθεση του οποίου διαμορφώθηκε ως κάτωθι  :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Καριάμης     Μιχάλης    
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ            Κούνουπας  Παναγιώτης  
ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Μαυράκης Γεώργιος 
ΤΑΜΙΑΣ                            Κουιμάνης   Ανδρέας

                                    *     *     *

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, ευχαρίστησε   την επερχομένη διοίκηση και ειδικά τον τέως πρόεδρο δια το σημαντικότατο έργο που προσέφερα και για το ότι κατάφεραν και κράτησαν τον Ναυτικό Σύλλογο Κορυδαλλού σε ζηλευτή θέση. Ζήτησε καλή και δημιουργική συνεργασία σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του διοικητικού. Υπενθύμισε ότι το διοικητικό έχει υποχρεώσεις και μόνο υποχρεώσεις απέναντι των μελών και της κοινωνίας. Όλοι δε πρέπει να αισθάνονται ως ίσοι μεταξύ ίσων . Συνάδελφοι μεταξύ συναδέλφων και φίλοι μεταξύ φίλων .

Καλή συνέχεια . Υγεία – Χαρά και Ευτυχία σε όλα τα μέλη μας και τους συνάδελφους ναυτικούς και τις οικογένειες τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας. 

Μιχάλης  Γ. Καριάμης

Πρόεδρος «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου