'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ» - ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

                   






Για να αποδειχθεί το : «Όλοι οι Καλοί χωράνε», τα πάντα φιλόξενα γραφεία του «ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» γέμισαν ασφυκτικά. Παρά τον βροχερό καιρό,  μέλη και φίλοι από όλα τα σημεία του λεκανοπεδίου τίμησαν την ετήσια εκδήλωση μας. 


Γρ. Γουρδομιχάλης - καπ. Γ.Βλάχος - καπ. Παντ. Έρωτας - Σπ. Καραβάς - Γερ. Μελέτης


Με την συμπλήρωση δωδεκαετίας από την ευτυχή ημέρα της δημιουργίας του, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο  (και γράφοντα), καπετάν Μιχάλη Γ. Καριάμη υποδέχτηκαν με χαρά τους εκλεκτούς καλεσμένους. Πολύ πριν της καθορισμένης ώρας, Προεξάρχοντος  του Δημάρχου Κορυδαλλού κ. Σταύρου Κασιμάτη, και των αιρετών κ. Γρ. Γουρδομιχάλη. κ. Ν. Χουρσαλα. Ηλ. Κοσμίδη, η προσέλευση  πάντων είχε ολοκληρωθεί. 



Δέσποινες και Συντρόφισσες της ζωής μας 

Ψημένα  από  την αρμύρα της  θάλασσας  πρόσωπα    απόμαχων  της   θάλασσας. Δέσποινες,  πιστές  και άξιες  συντρόφισσες  μιας  ολόκληρης  ζωής. 
Αντιπρόσωποι τοπικών συλλόγων και όπως  πάντα ο ξεχωριστός  συνάδελφος  καπετάν Γεώργιος Βλάχος, Πρόεδρος  της  «ΠΕΠΕΝ» .  Οι  συνάδελφοι,  πρώην πρόεδροι της «ΠΕΣΠΕΝ», καπετάν Νίκος Παπακυριάκης και καπετάν Δημήτρης Καραπιπέρης.  


 
ο  Γερ. Μελέτης υπό το βλέμμα του καπετάν Νίκου Παπακυριάκη - Παλαίμαχοι συνδικαλιστές και οι δυο τους

Ο Παλαίμαχος, πρόεδρος συνδικαλιστής κ. Γεράσιμος Μελέτης. Αντάμα τους ο πρώην ταμίας της «ΠΕΠΕΝ»,  κ. Θεόδωρος Ασημακόπουλος. (Όλοι μέλη μας). Από την «Γραμμή Ανθρωπιάς» η κ. Σούλα Κουράκου. Ο  Χαιρετισμός του προέδρου, σήμανε την έναρξη της εκδήλωσης. Βασικοί άξονες της ομιλίας, η αποτυπωμένη αίσθηση αδικίας που αισθάνεται ο κλάδος των Ναυτικών. Η κατάφορη εις βάρος τους αδικία και αγνωμοσύνη από την Ελληνική πολιτεία. 



ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Σταυρος Κασιμάτης χαιρετά τους καλεσμένους μας 

Αποδίδοντας «τα του Καίσαρος  τω Καίσαρι», ο ευμενέστατος σχολιασμός  της στάσης και των πεπραγμένων των κκ. Γρηγόρη Κασιμάτη –Δημάρχου Κορυδαλλού. Καπετάν Γιώργου Βλάχου, (για όσα είπε κατά πρόσωπο στον ΥΕΝ, την ημέρα κοπής της αντίστοιχης πίτας της «ΠΕΠΕΝ»).  



 
Στο βήμα,ο καπετάν Γιώργος Βλάχος Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ 

Καπετάν Γιώργο  Μαυράκη, τέως πρόεδρο του «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ», (για την ευεργετική παραμονή , δύο θητειών στον προεδρικό θώκο του  συλλόγου) . Στέλνοντας  μηνύματα     προς  κάθε   κατεύθυνση  ,  σχολίασε την αγάπη και την σύμπνοια των μελών του συλλόγου με τον χαρακτηρισμό «Ένα σώμα μια ψυχή».  Με τρεμάμενη από συγκίνηση φωνή, κάλεσε όλους να «συσπειρωθούν και να σαλπάρουν για το απάγκιο λιμάνι μιας καλύτερης πατρίδας». «Μιας Πατρίδας που θα κυριαρχεί : Σεβασμός στον Πολίτη - Δημοκρατία - Ισονομία και Ισοπολιτεία ». Ζήτησε από το ακροατήριο « σαν Πυλώνα στήριξης, και το καλό της αγαπημένης μας πατρίδας, Ομοψυχία – Αισιοδοξία  - Ελπίδα». Φόρτισε συγκινησιακά παρακαλώντας να : «Ξαναβρούμε τη χαμένη ανθρωπιά μας» - « Η κοινωνία και οι συνάνθρωποι μας το έχουν ανάγκη». Η ομιλία έλαβε τέλος με το κάλεσμα τήρησης ενός λεπτού σιγής,  στη μνήμη των Χαμένων Συναδέλφων, στις θάλασσες του κόσμου. Ακολούθησε το κόψιμο και το μοίρασμα της πίτας. Χαιρετισμούς,  απεύθυναν οι κκ Γ. Κασιμάτης – Γ. Βλάχος – Ν. Παπακυριάκης και  Γ. Μελέτης. 



Τυχερός της ημέρας ο καπετάν Ανδρέας Κουιμάνης 


Το  Τυχερό κομμάτι της πίτας έλαχε στον καπετάν Ανδρέα Κουιμάνη, ταμία του Συλλόγου μας. Ένας πλούσιος μπουφές με μεζέδες και γλυκά, έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους να περάσουν ορισμένες ώρες ευχάριστα, στο δικό τους αγαπητό και πάντα φιλόξενο χώρο. Το δικό τους ήρεμο αραξοβόλι και χώρο συναναστροφής, αγαπημένων και σεβαστών  αγωνιστών του κύματος.



 
Με τον καπετάν Σωτήρη Κόλλια - Μαζί μετά 30 Χρόνια


Συνάδελφοι - Συνδημότες  και Φίλοι και του Χρόνου με Υγεία και Αγάπη. Όλοι μας εδώ και ακόμα πιότεροι. Ευχή «Να μη λείψει κανένας μας»

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Μιχάλης Γ. Καριάμης
Πλοίαρχος Ε.Ν

Πρόεδρος «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ»






1 σχόλιο:

  1. Σχόλια Φίλων, μέσω facebook

    Γιώργης Φράγκος : Βοήθα Χριστέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας. Εκεί μας σπρώχνουνε. Οσο για ισοπολιτεία -ισονομία -δημοκρατία και σεβασμό, τρέχουνε από τα μπατζάκια μας.

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΥΣΣΑΣ : Του λέµεν• ""Εµείς σταθήκαµεν µε την ευταξίαν και δεν κάναµεν"
    "ό,τι έκαµαν οι άλλοι, πολλοί"". Μας αποκρίνεται ο Κόντε-Μεταξάς• "
    'Ησταν ανάξιοι και δεν κάµετε. Ορίστε κυβερνήται, ορίστε αρετή! Αυτείνοι
    κάµαν τους ανθρώπους, στρατιωτικούς και πολιτικούς, µε-χωρίς αρετή.
    Μ' εφτακόσους ανθρώπους δεν γυµνώναµεν όσους θέλαµεν! Αυτείνοι είναι οι
    κυβερνήται µας, αδελφοί αναγνώστες, και µη σας κακοφαίνεται αν η πατρίδα
    πάθη. ∆ια-να σηµειώνω 'σ τα πενήντα-ένα από αυτά έµαθα 'σ τα γεράµατα
    γράµµατα. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

    Aggeliki Syrri Stefanidou : Τώρα, για να ελαφρύνω λίγο τα σωστά, τα σοβαρά και τα δυσβάσταχτα, να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου να παχείνεται, καπετάνιε, από τα πολλά κομμάτια πίτας που τρώτε, τελευταίως ! Χαχαχα! Και του χρόνου με
    υγεία!

    Ιωάννης Παπαστρατής : Αδελφέ Καπετάνιε μου να είσαι πάντα γερός και δυνατος και να προσφέρεις... Νίκο φίλε μου πολύ σωστές οι απόψεις σου... Χαιρετισμούς σε όλη την ομογένεια...

    Sotiris Kollias : Παρακαλώ, Μιχάλη,σ"ευχαριστώ και εγώ για την υποδοχή, ήταν μεγάλη χαρά μου που παραβρέθηκα στην γιορτή του συλλόγου σας!

    Titika Angelidakis : Σας καμαρώνουμε κ.Μιχάλη !!!!!!!!

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΥΣΣΑΣ : Νάσαστε πάντα καλά ....με ανάστημα αντρίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή