'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ





Συνάδελφοι Καλημέρα σας

Εκ μέρους όλων των μελών του «ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ», χαιρετίζω όλους τους παρευρισκομένους με ευχή και ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα την δημιουργία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων ΝΑΤ.  
Με σκοπό την ουσιώδη συζήτηση και λήψη αποφάσεων δεν θα μακρηγορήσω.Ελπίζω μέσα από διεργασίες τις οποίες, θα χαρακτηρίζουν η συλλογικότητα,  ο αλληλοσεβασμός και η σύνεση ότι θα φθάσουμε στο επιθυμητό   αποτέλεσμα. Συνάδελφοι ας μάθουμε να συζητάμε.   Να ακούμε ο ένας τους άλλους, ώστε μέσα από πολλές γνώμες να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις.


καπετάν Μιχάλης Καριάμης - Πρόεδρος "ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ" στο βήμα χαιρετά την συνάντηση των Πανελλαδικών Φορέων Συνταξιούχων ΝΑΤ.


Στη συζήτηση μέσα, υπάρχει πάντα ο αντίλογος και η διαφωνία . Ας μάθουμε να διαφωνούμε χωρίς να μαλώνουμε ή να κρατάμε μούτρα.
Ακράδαντα πιστεύουμε ότι προέχει η εκλογή συντονιστικής επιτροπής. Θεωρούμε  δεδομένο ότι δεν θα αγόμαστε  και δεν θα ήμαστε υποχείριο κανενός.
Όπως στον Δημοκρατικό Σύλλογο μας «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ», έτσι και εδώ απαιτούμε ισότητα - Ελευθερία λόγου- Συλλογική λήψη αποφάσεων.

Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα και την μοναξιά της επαρχίας μας, Θα πρέπει να ήμαστε αρωγοί τους με κάθε  δυνατό τρόπο. Όπως αναγνωρίζουμε και τον συντονιστικό ρόλο της ΠΕΣΠΕΝ. Χαιρετίζοντας ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της.
Ας εργαστούμε για μια και μόνο ομοσπονδία.
Κάθε Σωματείο  να εκπροσωπείτε από ένα μέλος και έναν αναπληρωματικό ή ότι συμφωνήσουμε.

καπετάν Μιχάλης Καριάμης του "ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ"

Χρονική διάρκεια του Προέδρου διετία και μόνο (2) δυο φορές. Κατανοώντας τις δυσκολίες της επαρχίας, ας βρούμε μια λύση στα προβλήματα συμμετοχής – επικοινωνίας. Άλλωστε στην εποχή των ηλεκτρονικών επαφών ζούμε.

Συνάδελφοι, μόνο με συντονισμένες δυναμικές κινητοποιήσεις να αντιδράσουμε. Θέαμα 50 – 100 ανθρώπων έξω από το ΝΑΤ. Θεωρούμε πως είναι θλιβερό και απαράδεκτο. Όπως απαράδεκτες είναι και οι 48ρες απεργίες της πλάκας….
Κλίνοντας Δημόσια στιγματίζω όσους μας έκοψαν το δικαίωμα λόγου από βήματος.  Τονίζω ότι στον αγώνα πρέπει να είμαστε αντάμα. Να μην απουσιάζει κανένας. Το αντίθετο και η διάσπαση ….μυαλό έχετε και ας  το κρίνετε 
Χαιρετίζω την παρουσία όλων σας. Εύχομαι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα για το καλό όλων και των οικογενειών μας

Μιχάλης Γ. Καριάμης
Πλοίαρχος Ε.Ν


Πρόεδρος

«ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου