'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΠΙΤΑ "ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ" 2018







Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018ν το Μεσημέρι. Στα γραφεία του «ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»,  για 16η συνεχή χρονιά, τελέσθηκε η καθιερωμένη Κοπή της Πίτας του Συλλόγου μας. Η αίθουσα αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τόσο κόσμο. Κατά γενική ομολογία, ήταν η ομορφότερη αντίστοιχη εκδήλωση όλων των εποχών. Οι ομιλίες του Προέδρου του ΝΑΤ  κ. Ανδρέα Κομματά και του Προέδρου της Π.Ε.Π.Ε.Ν. καπετάν Μανώλη Τσικαλάκη καθήλωσαν το ακροατήριο. Θερμότατη ανταπόκριση είχε και ο χαιρετισμός του Δημάρχου Κορυδαλλού και φίλου μας κ. Σταύρου Κασιμάτη.


Το Δ.Σ του "ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ". κατά την Κοπή της Πίτας του 2018
                                                           
Την λαμπρή εκδήλωση εκτός των Μελών και φίλων του «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ». τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ. Σταύρος Κασιμάτης Δήμαρχος Κορυδαλλού – οι Αντ/ρχοι Γρ. Γουρδομιχάλης και Μ. Ευθυμιάδης. Ο κ. Στέφανος Χρήστου τ. Αντιπ/ρχης Πειραιά, επί σειρά ετών Δήμαρχος Κορυδαλλού και Ιδρυτής του Συλλόγου μας.  Ο κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά ο Λαγκαδούσης Κων/νος Λεοντάρας Αρχ/ρχος Λ.Σ - Οι συνδικαλιστές καπετάν Μανώλης Τσικαλάκης Πλοίαρχος Ε.Ν. Πρόεδρος της «Π.Ε.Π.Ε.Ν». καπετάν Δημήτρης Καραπιπέρης και καπετάν Μπάμπης Ζωντός της «Π.Ε.Σ.Π.Ε.Ν».  – οι κκ. Μελέτηςε Γεράσιμος και Προβατάς Βασίλης ΓΓ του «Π.Σ.Σ.ΝΑΤ» - καπετάν Αλέκος Εμμ. Καραμούζος τ. Πρόεδρος «Αποφοίτων Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων Χίου» . ο κ. Ευστάθιος Τριάντης και αρκετοί άλλοι.    


Ε. Τσικαλάκης Πρόεδρος ΠΕΠΕΝ - Μ. Καριάμης  Πρόεδρος ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ - Γ. Μελέτης - Κ. Λεοντάρας Κεντρ. Λιμενάρχης Πειραιά Λ.Σ - Σ. Κασιμάτης Πρόεδρος Δήμαρχος Κορυδαλλού  - Ε. Κομματάς Πρόεδρος ΝΑΤ - Θ.Ασημακόπουλος  
                                                
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Γ. Γραμματέα του Συλλόγου μας καπετάν Γιώργου Μαυράκη. Ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Πρόεδρο του «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ» καπετάν Μιχάλη Καριάμη. Ακολούθησε η κοπή της πίτας. Χαιρετισμός του παλαίμαχου συνδικαλιστή κ. Γεράσιμου Μελέτη – Δημάρχου Κορυδαλλού  κ. Σταυρου Κασιμάτη – τ. Αντ/ρχη κ. Στέφανου Χρήστου. – κ. Ανδρέα Κομματά Προέδρου «Ν.Α.Τ». ο οποίος έδωσε πληροφορίες σε συνταξιοδοτικά θέματα του ταμείου μας και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις του ακροατηρίου του.- Χαιρετισμός του καπετάν Μανώλη Τσικαλάκη Προέδρου της «Π.Ε.Π.Ε.Ν.» - Χαιρετισμός του  κ. Κωνστ. Λεοντάρα Αρχ/ρχου Λ.Σ. Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά. - Χαιρετισμός του καπετάν Δημήτρη Καραπιπέρη.




Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έστειλαν οι κκ. καπετάν Δημ. Μηνδρινός Πρόεδρος της «Π.Ε.Σ.Π.Ε.Ν» - καπετάν Μιχ. Ατσίπαπας Πρόεδρος της «ΠΑΓΧΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ» και ο πρ. πρόεδρος της «ΠΕΣΠΕΝ» καπετάν Νικ. Παπακυριάκης.
Τυχερός της ημέρας που του έλαχε το φλουρί της πίτας ο Βικιανός Ταμίας του Συλλόγου μας συνάδελφος καπετάν Ανδρέας Κουιμάνης.
Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα και η ανταλλαγή ευχών και απόψεων στα θέματα που απασχολούν την Πατρίδα και τον κλάδο μας. 

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά το 2018 για Όλους μας.


Μιχ. Καριάμης
Πλοίαρχος Ε.Ν

Πρόεδρος «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου