'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013





ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΙΜΙΖΗ



ΤΡΊΤΗ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011



Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του κ. Παναγιώτη Κ. Πάσσα., Φυσικομαθηματικού. Του Α΄ Γενικού Λυκείου Ελληνικού. Του νεοσύστατου Δήμου Αργυρούπολης / Ελληνικού, και της Ομάδας του facebook, «Πρόταση ΑΠΟΝΟΜΗ «ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ» Στον κ. ΣΤΑΜ. ΚΡΙΜΙΖΗ» θα γίνει πανηγυρική εκδήλωση τιμής, για τον Διαπρεπή Χιώτη Αστροφυσικό και όχι μόνο κ. Σταμάτη Κριμιζή.
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, στις 10.00 το πρωί, στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ » (Κύπρου 68, δίπλα στο δημαρχείο Ελληνικού – Αργυρούπολης). 
Η Εκδήλωση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό της περιοχής και όχι μόνο. Πέραν των άλλων θα περιλαμβάνει Διάλεξη – και συζήτηση με το κοινό του κ. Κριμιζή με θέμα: «Αποστολές στους πλανήτες . Δυσκολίες και τεχνολογικές λύσεις σε ακραίες συνθήκες ». Δυο μαθητές του σχολείου, θα καταθέσουν τη μαρτυρία τους για το πώς η προηγούμενη παρουσία του διαπρεπή συμπατριώτη μας, στο σχολειό τους, επηρέασε καταλυτικά τη ζωή και τον επαγγελματικό προγραμματισμό τους. Ακόμα υψίφωνος μαθήτρια- Σχολική Χορωδία – Χορευτικά συγκροτήματα από το Λύκειο και τον Δήμο θα παρουσιάσουν Χιώτικους χορούς και τραγούδια. 
Κατόπιν σχετικής εισήγησης των διοργανωτών της ομάδας, προεξάρχοντος του κ. Πάσσα, ο Δήμαρχος θα ανακηρύξει τον ξεχωριστό επιστήμονα, τιμητικά «ΔΗΜΟΤΗ» του δήμου. Παλαιότερη, πρόταση για ονομασία του σχολείου «ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Μ. ΚΡΙΜΙΖΗΣ», είχε απορριφτεί από τον κορυφαίο μα σεμνό επιστήμονα. 
Δεδομένης της κοσμοσυρροής, μια και το άκουσμα της εκδήλωσης, ξεσήκωσε τους μαθητές και τους κατοίκους της περιοχής, όσοι συμπατριώτες επιθυμούν να τιμήσουν και να τιμηθούν με την παρουσία τους, θα πρέπει να έλθουν αρκετά ενωρίς στον χώρο της εκδήλωσης. Από ψυχής ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά κουράγια στον κ. Πάσσα, του οποίου, διακαής επιθυμία του είναι να φέρει χορωδίες και χορευτικά στο γενέθλιο τόπο του την Λαγκάδα και τη Χίο 

Μιχάλης Γ. Καριάμης 


Συν- δημιουργός με τον κ. Π. ΠΑΣΑ της ομάδας του facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου