'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ










18/01/2006



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΙΑΜΗ 








Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού, ο Ναυτικός Σύλλογος Κορυδαλλού, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του, τίμησε ένα δικό μας άνθρωπο. Τον τακτικό αρθρογράφο και φίλο του «π», τον Λαγκαδούση, καπετάν Μιχάλη Καριάμη.
Στο Δημοτολόγιο του Δήμου Κορυδαλλού υπάρχει έντονη παρουσία ναυτικών και συμπατριωτών, μας από όλα τα μέρη της Χίου και της Αιγνούσσας, κυρίως Καρδαμυλίτες, Αιγνουσσιώτες και Λαγκαδούσοι.
Για αρκετές τετραετίες, πρώτος Δημότης εκλέγεται ο εκλεκτός συμπατριώτης μας από την Αιγνούσσα, κ. Στέφανος Χρίστου. Η συνεχής επανεκλογή του, χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο, δηλώνει κατ’ αρχήν την αξία του αλλά και την μεγάλη αγάπη, που τρέφει σύσσωμος ο λαός του Κορυδαλλού στον επιτυχημένο και καταξιωμένο Δήμαρχο του.
Ο καθ’ όλα δραστήριος Ναυτικός Σύλλογος Κορυδαλλού, αγαπητός στους Ναυτικούς κύκλους του Πειραιά, διαθέτει προσβάσεις στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συνταξιούχων Πλοιάρχων, στην Π.Ε.Π.Ε.Ν, της οποίας ο γνωστότατος επί σειρά ετών, ταμίας, κ. Θεόδωρος Ασημακόπουλος, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου.
Ο ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ, δηλώνει την παρουσία του με κάθε είδους παρεμβάσεις.
Σε συνταξιοδοτικής υφής θέματα, θέματα Οίκου Ναύτου και γενικά, ό,τι έχει σχέση και απασχολεί τους Ναυτικούς. Έχει αναπτύξει μεγάλη Πολιτιστική και Ανθρωπιστική δράση.
Σε μία σεμνή τελετή στην οποία παρευρέθησαν οι Δήμαρχος Κορυδαλλού, Αντιδήμαρχος και λοιποί Δημοτικοί Άρχοντες μετά του κ. Νικητόπουλου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωαν. Τραγάκης, ο υφ/ργός κ. Αν. Νεράτζης, η σύζυγος του Βουλευτού κ. Βασιλείου, καθώς και οι Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γ.Γ των Συνταξιούχων Πλοιάρχων κ.κ Παπακυριάκης, Αστράς και Καραπιπερης. μετά από έναν άκρως συγκινητικό λόγο του τιμώμενου συνεργάτη μας, ο Πρόεδρος του ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ, καπετάν Χάρης Βασιλείου, έπλεξε το εγκώμια του. Αιτιολογώντας την απόφαση βράβευσης, εξήρε την προβολή της Χίου μέσω του τύπου και την προβολή του ερειπιώνα της Κυδιάντας, μέσω της Τηλεόρασης.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον καπετάν Μιχάλη ο Δήμαρχος κ. Στέφανος Χρήστου. Πάνω της αναφέρει: «Για την συγγραφική του προσφορά προς την πατρίδα του Χίο και την Εμπορική Ναυτιλία γενικότερα».
Σημειωτέων ότι τους δύο Συμπατριώτες μας συνδέει ειλικρινής φιλία.
















1 σχόλιο:

  1. Nicholas D. Chatzimanolis
    Ωραία, εμείς που σε ξέρουμε, επικροτούμε και χειροκροτούμε. Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να ψάχνεις σα το ζουζούνι, να μας δείχνεις όλα αυτά που πρέπει να ξέρουμε, τα οποία είτε μας τα κρύβουν είτε δε τα μάθαμε…
    Καλή σου μέρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή