'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ " ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ''










Μάρτιος 2013


Προς τα μέλη του ΣΦΟκαι κατοίκους των Οινουσσών   
Ο Σύλλογος «Φίλοι  Οινουσσών » προσφέρει δωρεάν φάρμακα  σε ανασφάλιστα μέλη του, κατοίκους των Οινουσσών  και άπορους συμπολίτες μας, που  έχουν  ανάγκη.
«Κανένας  ασθενής χωρίς φάρμακα » είναι το κοινωνικό μήνυμα  του ΣΦΟ, το οποίο εντάσσεται στους καταστατικούς σκοπούς του ιστορικού μας φορέα για κάθε συμπολίτη μας  για κάθε ανήμπορο συμπατριώτη  και κάτοικο των Οινουσσών, που  κινδυνεύει να στερηθεί φαρμακευτικής αγωγής  .
Ο Σύλλογος, όπως  πάντα, θα είναι στο πλευρό των ασθενέστερων  οικονομικά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε συνεργασία αποκλειστικά με το φαρμακείο των Οινουσσών για τη διαφύλαξη της υγείας τους.
Ο ΣΦΟ, παράλληλα, θα παρέχει κάθε απαιτούμενη νομική και διοικητική  συνδρομή για την  εξασφάλιση δημόσιας ιατροφαρμακευτικής  περίθαλψης  σε όλους και ειδικά στα παιδιά.
Καλούμε όλους τους  συμπατριώτες  μας να υποστηρίξουν  ηθικά και υλικά αυτή την πατριωτική και ανθρωπιστική  δραστηριότητα του   Συλλόγου  μας.

Ο Πρόεδρος  Γ. Δανιήλ
και το Δ.Σ. του ΣΦΟ



Σημ...: Αγαπητοί φίλοι
Παρακαλείσθε για την ενημέρωσή σας σχετικά με την αναφερόμενη στο συνημμένο πρωτοβουλία του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» και την υποστήριξη της προσπάθειάς μας με όποιο τρόπο κρίνετε πρόσφορο.
Μετά τιμής

Γ.  ΔΑΝΙΗΛ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου