'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΧΟΡΕΨΕ Ο '' ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ ''









21/02/2006





ΧΟΡΕΨΕ ο «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ» 



Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Ναυτικός Σύλλογος Κορυδαλλού διοργάνωσε με επιτυχία στο κέντρο «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» της Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, τον ετήσιο χορό του. Το κέφι στην κατάμεστη από μέλη φίλους και ναυτιλιακούς παράγοντες αίθουσα, κράτησε με αμείωτη ένταση, έως τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν Αιγνουσσιώτες, Λαγκαδούσοι, Καρδαμυλίτες και Βικιανοί. Την εκδήλωση τίμησαν ο Αντ/δρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης μετά της συζύγου του, ο Υφ/ργός κ. Αν. Νεράτζης,
ο τέως Υπ/ργός κ.Γρ. Νιώτης καθώς και οι βουλευτές κ.κ Γ. Βασιλείου και Διαμαντίδης. Επίσης παρευρέθησαν οικογενειακώς ο πρόεδρος και αντ/δρος των Συνταξιούχων Πλοιάρχων κ.κ. Παπακυριάκης και Αστράς . 
Ξεχωριστή παρουσία ο Αιγνουσσιώτης και Μεγάλος Ευεργέτης του «ΝΑΥΣΥΚΟ»
Δήμαρχος Κορυδαλλού, ο οποίος έγινε δεκτός με επευφημίες και ασταμάτητο χειροκρότημα εκ μέρους όλων των παρευρισκομένων, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο εξέφρασαν την αγάπη και την εκτίμηση την οποία έχουν για το άτομο μα και για το έργο που έχει επιτελέσει εκλεγόμενος συνεχώς τρεις τετραετίες . 
Πέραν αυτών πρωτοστάτησε στο γλέντι, και γνωστής της καλλιφωνίας του, δεν αντιστάθηκε στην πρόσκληση /πρόκληση του κοινού τραγουδώντας αρκετά νησιώτικα και τοπικά τραγούδια, προσδίδοντας ξεχωριστή αίγλη στην λαμπρή βραδιά 
Ο «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ», μέσω των φιλόξενων σελίδων του «π», εκφράζει δημόσια το ευχαριστώ του σε κάθε Χιώτη και Αιγνουσσιώτη ο οποίος με την παρουσία του λάμπρυνε την εκδήλωση.




ΜΙΧΑΛΗΣ  Γ.  ΚΑΡΙΑΜΗΣ













<<>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου