'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ









www.dimokratiki.org

Δημοκρατική Ανεξάρτητη Χιώτικη Eφημερίδα

Νοε 21 2007



Εκδήλωση στον Πειραιά

Από τη Νομαρχία Χίου και την ΟΧΣΑ


Αφιέρωμα στους Χιώτες Ευεργέτες της Αθήνας και του Πειραιά πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου σε συνδιοργάνωση με την  Ομοσπονδία  Χιακών Σωματείων Αττικής και  σε συνεργασία με τη Νομαρχία Πειραιώς
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο «Από-λλων» της Νομαρχίας Πειραιά (Ερμούπολης και Πηλίου 1) την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.  σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
δ Ομιλία από τον κ. Αναστάσιο Τριπολίτη, Ιατρό Αγγειοχειρουργό με θέμα: «Ευεργέτες – Δωρητές – Χορηγοί».
Παρουσίαση του ομιλητή από τον κ. Μιχάλη Καρυάμη
δ Ομιλία από την κα. Ισαβέλλα Μπουρνιά, Διεθνολόγο και Νομαρχιακή Σύμβουλο Χίου με θέμα: «Έλληνες της διασποράς – Εθνικοί Ευεργέτες»
δ Παραλληλα  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ημιωρόφου του Πολυχώρου, θα λάβει χώρα  Έκθεση Φωτογραφίας των Χίων Εθνικών Ευεργετών της Αθήνας και του Πειραιά
δ Αναφορά στο θεσμό της χορηγίας και ευεργεσίας καθώς και  περιήγηση στην Έκθεση θα γίνει από τον Αντινομάρχη Χίου κ. Παντελή Στεφάνου.
Ανάλογη εκδήλωση  πάλι με πρωτοβουλία της Ν.Α.Χ. όπως θα θυμάστε παρακολουθήσαμε στη Χίο πριν από λίγους μήνες.
Ο λόγος που γίνεται τώρα στην Αθήνα , όπως μας εξήγησε ο κ. Στεφάνου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι  οι περισσότεροι Χιώτες Ευεργέτες είναι ονομαστοί για τα έργα που άφησαν στην πρωτεύουσα. (Συγγρός, Δρομοκαϊτης κ.α.)


Συντελεστές εκδήλωσης
δ Επιμέλεια Έκθεσης: Βάσω Κριτάκη, Προϊσταμένη Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α. Χίου
δ Συνεργασία: Στέλιος Απόδιακος, Αγγελική Σαλαλέ, τυπογραφείο «ΕΝΤΥΠΟ» στη Χίο.
Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2007.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Κυριακή 10.00-13.00 και 17.00-20.30
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στον κ. Γεώργιο Σκαρβέλη για την ευγενική διάθεση φωτογραφιών από το βιβλίο του οι «Χίοι και Οινούσσιοι Ευεργέτες»,  στον κ. Θωμά Καραμουσλή, στη βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ Χίου, στον φωτογράφο κ. Ισίδωρο Λοΐζο καθώς επίσης και στους κ. Χάρη Πασβαντίδη, Αντινομάρχη Αθηνών και κ. Βαγγέλη Παπαδόπουλο, Νομαρχιακό Σύμβουλο Αθηνών, για τη βοήθειά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου